ZAG na Festivalu o pravima djece

I ove godine Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s Uredom pravobraniteljice za djecu, Hrvatskim filmskim savezom, Hrvatskim društvom likovnih umjetnika, Muzejom suvremene umjetnosti i kinoprikazivačem BLITZ CineStar, organizira od 18. do 21. studenoga drugi po redu Festival o pravima djece . Tijekom festivala prikazat će se u CineStarovim dvoranama u Zagrebu, Rijeci, Šibeniku i Osijeku sveukupno 36 filmova  čiji su autori djeca i mladi. Naša filmska družina sudjelovat će s filmom Hafiz, a o svojim pravima već su progovorile filmašice Anamarija, Monika, Melita i Ana Marija u razgovoru s poznatim glumcem i redateljem Dejanom Aćimovićem.

Udruga Zaigrani Aktivni Gromoglasni – ZAG djeluje na području Grada Zagreba od 2007. godine, a osnovni je sadržaj djelatnosti Udruge organiziranje edukativnih medijskih radionica, seminara i susreta za djecu s posebnim potrebama i darovitu djecu te njihove roditelje.