ZAGOVA FILMSKA I RADIJSKA SRIJEDA

0

Pridružite nam se na ZAG-ovoj FILMSKOJ I RADIJSKOJ SRIJEDI ONLINE. Vrijedni zagovci priredili su 6 filmova i jednu radijsku emisiju. Za kokice se pobrinite sami 🙂
1. PALAC GORE – dokumentarni film

2. NE VOLIM – VOLIM ČITATI – reportaža

3. NAŠ ONLINE ŽIVOT – igrani film

4. NEVA NEVIČICA – animirani film

5. KOKO – videonajava

6. VEŽI SE! – animirani spot

7. ZELENO ZA ZDRAVLJE – radijska emisija

Dokumentarni film Palac gore govori o djeci Palčićima Lari i Davidu koji svladavaju sve prepreke i hrabro kroče u život. Reportaža Ne volim – volim čitati progovara o stalnoj temi đačkog života prikazujući je dokumentaristički, kroz igrane dijelove i animacijom. Naš online život inspiriran je nastavom na daljinu, a već je pohvaljen na natječaju Medijska pismenost. Filmovi Neva Nevičica i Koko nastali su kao lektirni zadatak,ali su svojim filmskim rješenjima, autore svrstali u prave filmaše. Animirani spot Veži se! još je jedan takav autorski projekt nastao za natječaj HAK-a. Treba istaknuti i radijsku emisiju Zeleno za zdravlje koja je ostvarila značajan uspjeh na županijskom Lidranu.

Svi filmovi i njihovi autori nestrpljivo čekaju Reviju hrvatskog dječjeg filmskog stvaralaštva, Smotru školskog filma, Festival djece Mediterana i ostale svjetske festivale.